E-POELE SISUHALDUSE VALIMINE, SOOVITAME OPENCARTI, MIKS?


 

Tellides E-poodi või ka kodulehte, tuleb teha sisuhaldustarkvara valik. Sisuhaldustarkvara on platvorm, millega hiljem Sina kodulehte haldama hakkad.

e-pood OpenCart

Mitmeid neist pakutakse tasuta ehk vabavarana (Opencart, Magento, WooCommerce). See muudab kodulehe soodsamaks, sest platvormi arendustöö on juba tehtud. Programmeerijale tähendab see kodulehe valmistamisel olulist aja (ja Sulle raha) kokkuhoidu.

Suure populaarsuse maailmas on saavutanud väga kõrgel tasemel tasuta platvormid Magento ja Opencart. Järgnevalt toon välja OpenCart platvormi olulisemad eelised:

TASUTA SISUHALDUSTARKVARA

Platvorm on kõigile allalaaditav koos regulaarsete uuenduste ja pluginatega, seega toimib hoolimata vabavaralisusest laitmatult.

HEA FUNKTSIONAALSUSEGA

…võimaldades e-poele liita kõik vajalikud moodulid – uued tooted, päevapakkumised, soodustooted on vaid mõned näited. Kliendile on poekülastus mugav ja meeldiv ning ostusooritus väga lihtne.

Platvorm võimaldab lisada enamuse keeltest ja enamlevinud maksevõimalused, seega saab niisugust poodi pidada ülemaailmselt.

Oleme platvormile liitnud ka mitmeid unikaalseid lisamooduleid (spetsiaalselt programmeeritud kalkulaatoreid, otsingusüsteeme jpm.).

ATRAKTIIVNE DISAIN

E-poe disain loob hea esmamulje, kuid aitab oma mugavusega külastajal poes liigelda ja ostu sooritada. Hea disain on tavapoe õdus välimus ja hea teenindaja kaks ühes. Hea disaini korral lahkume e-poest naeratus näol tellitud kauba ootusärevuses.

Valmiskujundused käivad kaasas viimase hetke moodidega, neid loovad tippdisainerid ja nende valik täieneb pidevalt.

Tutvu valmislahendustega siit: e-poe valmislahendused

E-poe valmislahendused

TUNTUD PROGRAMMEERIMISKEEL

Põhineb PHP`l, mida tunneb enim programmeerijaid. Seega kui vajad kodulehe juures abi, leiad seda lihtsasti ka siis, kui Sinu kodulehe looja on siirdunud teise tegevusvaldkonda.

LIHTNE HALDUS

OpenCart e-poe halduse õpib kiirelt selgeks iga töötaja. Ühe platvormiga saab liita mitu erinevat e-poodi.

Kokkuvõttena pakub see platvorm väga palju võimalusi erineva suurusega kaasaegse e-poe pidamiseks.

Kuidas käib müügile orienteeritud e-poe tellimine, kirjutan siin. Uudista ka seda: E-poe loomine

Teeme e-poode juba 7 aasta, seega tunneme süvitsi nõudmisi, mis aitavad kodulehe otsingumootoris heale positsioonile. Küsi meilt nõu, see ei maksa midagi.

Helista: +372 5549 021     Kirjuta: rene.pruuden@turundus.eu     Tule külla: Ülemiste City  

Vaata kõiki uudiseid