FACEBOOKI TURUNDUS


 

Facebook turundus

Kui surfad Facebooki seinal ja seal konkurente ei märka, siis ei ole veel põhjust rõõmustamiseks. Facebookis on pea kõik Sinu konkurendid – sest kõik konkureerivad siin tähelepanu pärast.

Teisisõnu pöörleb Facebooki sein (sinu sõrme all) nagu karussell. Mida vähem leidub seal köitvat sisu, seda kiiremaks läheb tempo. Kui reklaamid ja postitad nutikalt, peatub  see karussell just Sinu juures.

Kuidas seda teha?

OLE AKTIIVNE JA TEGUTSE SÜSTEEMSELT.

Väike meeldetuletus, tähelepanu saamiseks tuleb regulaarselt postitada, kuid täpselt nii tihti, kui leiad öelda midagi päriselt sisukat.

VAID PÕNEV SISU PÄLVIB TÄHELEPANU

Hea sisu valem on atraktiivne ja kaasakiskuv pealkiri, minimaalne sõnum ja väga hea ning sisukas foto või video. Postitused, mis sisestatakse lihtsalt kohustusest, jäävad tähelepanuta.

Kui Sul on raske leida mõtteid ja uut infot valdkonna kohta, mida tunned pea viimse molekulini, ära karda küsida abi väljapoolt, sest kõrvaltvaatajal võib tihti olla palju värskeid ideid.

OLE PIGEM FAMILIAARNE, KUID SIIRAS.

Liigne ametlikkus tuleks siin unustada, sest Facebook on pigem isiklike kogemuste ja sõbralike nõuannete jagamise koht.

Siirus ja hea tahe, või selle puudumine paistavad kaugele. Samuti liigne kommertslikkus. Postita Facebookis seda, mida jagaksid hea sõbraga ja räägi samamoodi nagu temalegi.

VÕTA KASUTUSELE FACEBOOKI TURUNDUSTÖÖRIISTAD.

Neid on väga palju ja nad on loodud selleks, et Sinu ettevõttele maksimaalselt ja parimal moel tähelepanu tuua. Postitamine on vaid üks murdosa tegevustest, mida Facebookis teha.

Mõne näitena võid jälgida, millal on fännid kõige aktiivsemad, missuguse sisuga postitused neid enim köidavad.

Kuidas töötab Sotsiaalmeedia turundus, kirjutan siia Facbook turundus. Uudista ja küsi nõu, see ei maksa midagi.

Helista: +372 5549 021     Kirjuta: rene.pruuden@turundus.eu     Tule külla: Ülemiste City  

Vaata kõiki uudiseid