Must reede – Google AdWords teenused 50% soodsamad


 

E-smaspäev on läbi, aga hoidke alt – siit tuleb must reede! Nagu ikka, pakume musta reede puhul eriti magusaid pakkumisi – Google Adwords teenused 50% ja kõik teised teenused 20% soodsamad.

Google AdWords teenused 50% soodsamad
Enamik inimesi otsib tooteid ja teenuseid Google’i otsingumootorist. Nii on mõistetav, et iga ettevõtte soov on olla Google’i otsingutulemustes võimalikult kõrgel kohal, sest kas keegi teab kedagi, kes oleks kunagi vaadanud Google’i teisele või kolmandale leheküljele, kui just väga vaja pole? Meie ei tea.

Üks lihtsamaid ja soodsamaid viise, kuidas Google’is nähtavamaks saada, on kasutada Google AdWords teenust. Lühidalt öeldes on see võimalus soodsa kuutasu eest saada teatud märksõnadega otsingutulemuste etteotsa. Kuna AdWords on väga keeruline süsteem, mille õppimine on tavakasutajale ajamahukas, oleme välja töötanud kolm paketti. Mustal reedel ehk 27. novembril tellides on kõik paketid 50% soodsamad kolm kuud.

Google AdWords Start pakett – võimaldab aktiveerida kampaania kuni 20 märksõnaga või 3-5 märksõnagrupiga. Tavahind 49 eur / kuu
Google AdWords jätkupakett – kodulehe audit, kuuraport ja kuni 50 märksõnale või 6-8 reklaamgrupile kampaaniad, kahes keeles reklaamide seadistamise võimalus. Tavahind 79 eur / kuu. Klientide seas populaarseim valik!
Google AdWords – sisaldab mh kodulehe auditot, märksõnade analüüsi ning AdWords kampaaniate loomist kuni 100 märksõnale või kuni 15 märksõnagrupile. Tavahind 149 eur / kuu.

Pakume lisateenustena kodulehe auditot ning kodulehe otsingumootoritele optimeerimist – nii ei pea te sõltuma vaid tasulistest Google AdWords reklaamidest, vaid olete nähtavad ka orgaanilistes otsingutulemustes.

Kõik veebiturunduse teenused 20% soodsamad
Nagu öeldakse, siis see ei ole veel kõik! Musta reede puhul pakume kõik teisi www.marksonad.ee teenuseid 20% soodsamalt!

Kui oled mõelnud, kuidas ennast veebis paremini silmapaistvamaks teha, siis nüüd on sinu võimalus. Musta reede puhul on sul võimalus tellida kõik need teenused 20% soodsamalt:
Google AdWords reklaam otsingumootoris
Unusta neti.ee, tulevik on Google’is! Sinu toote või teenuse reklaam Google’i otsingutulemuste esilehel. Hoiame reklaamide klikihinna madalal ja positsiooni kõrgel.
Bännerreklaam Google Display võrgustikus
Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna! Reklaami oma toodet või teenust kahel miljonil veebilehel, videol või rakendusel. Reklaami näidatakse bänneri vormis ja täpselt nendele inimestele, kelleni soovid jõuda
Google AdWords audit
Miks rääkida august, kui klient otsib aiaauku? Leiame teie toodete ja teenuste kohta täpselt need märksõnad, millel on suurim potentsiaal kodulehele külastajaid tuua.

Tutvu meie teenustega kodulehelt www.marksonad.ee ning võta meiega ühendust või esita tellimus mustal reedel, 27. novembril, ja soodustus on sinu!

Oleme üle kümne aasta lahendanud klientide internetis turundamisega seotud küsimusi. Meil on ideid, seega küsi nõu ja abi – see ei maksa midagi.

#adwords #marksonad #turundus #google #googleads #googleadwords #veebilehetegemine #koduleheoptimeerimine #SEO

Rene-Rainer Pruuden

Helista: +372 5549 021 Kirjuta: rene.pruuden@turundus.eu Tule külla: Pärnu mnt 160G 



    Vaata kõiki uudiseid