OPTIMEERIMINE (SEO) PARANDAB KODULEHE KÜLASTATAVUST VÄHEMALT 50%


 

Kodulehe SEO optimeerimine

SEO ehk optimeerimine otsingumootoritele on kindlate tegevuste kogum, mis parandab Sinu kodulehele positsiooni kõigis otsingumootorites oluliselt.

MÕNED NÄITED SEO ehk OPTIMEERIMISE TEGEVUSTEST. Nutitelefoniga otsingumootoris päringut tehes annab see esmalt vastuseks kodulehed, mis on mobiilisõbralikud, seejärel teised. Otsingumootor tahab, et päringu tegija-googeldaja saaks vastuseid ka mugavalt sirvida. Seetõttu tuvastatakse optimeerimise käigus  kas ja kui heal tasemel on koduleht mobiilikasutaja jaoks. Näiteks kui trükite Googlesse märksõna:

“aknad” on Plasto AS, kenasti esimene, vaata otse Googlest: Plasto optimeerimine

“rehvivahetus” on Rehvtakso OÜ esimene, vaata otse Googlest: Rehvitakso optimeerimine

“autorent” on 1autorent esimene, vaata otse Googlest: 1autorent optimeerimine

“bussirent” on Väikebussi rent esimene, vaata otse Googlest: Väikebussi rent optimeerimine

google-adwords

Need on vaid mõned näited, aga oleme optimeerinud erinevaid tuntuid ettevõtteid, kes on ka peale 7 aastat väga hästi leitavad.

Uuringud näitavad, et üle 90% otsingumootori kasutajatest täpsustab enne otsingusõna, kui esilehelt edasi liigub. Seega pälvib otsingumootori kasutaja tähelepanu see koduleht, kus kasutusel enim just neid märksõnu, millega Teie tooteid või teenuseid otsitakse. Märksõnade analüüs on seega teine tähtis tegevus optimeerimisel. Kuid neid tegevusi on veel terve hulk. SEO on üldiselt ühekordne tegevus ja annab püsiva lahenduse. Kuid kuna kõik otsingumootorid  täiustavad oma nõudeid (ehk algoritme) aasta-kahe jooksul, millega positsioonid ümber jaotatakse, siis tuleb sama regulaarsusega ka optimeerimist teha.

Meie standardoptimeerimine parandab kodulehe külastatavust 25-50%. Süvaoptimeerimine nõuab põhjalikumat analüüsi ja teste, seega võtab kauem aega. Tulemused aga paranevad samuti võrreldavalt. Küsi meilt hinnangut kodulehele ja nõu olukorra parandamiseks. Ja kui me ei saavuta lubatud tulemusi, saad hinnalt 50% soodustust. Kuna oleme Google koostööpartneriks alates nende tegevuse algusaastatest Eestis,  siis oleme alati esimeste hulgas, kes Google arengutest teada saavad.

Helista: +372 5549 021     Kirjuta: rene.pruuden@turundus.eu     Tule külla: Ülemiste City  

Vaata kõiki uudiseid